Tutti frutti met bier

0
1295

Tutti frutti. Oma maakten vroeger al regelmatig deze zoetigheid klaar, gestoofd in bijvoorbeeld appelsap met kaneel of andere kruiden. Net even anders is deze variant met bier. Gouden Carolus Classic is een sterke dubbel met smaken van donkere vruchten, karamel en een vleugje chocolade.

Ingrediënten

  • tutti frutti fruit 375g
  • 2 flesjes Gouden Carolus Classic

Bereiding

  • laat een dag van te voren het tutti frutti fruit wellen in het bier
  • het fruit heeft nu een deel van het bier opgenomen
  • doe alles in een steelpan en laat het gedurende 30 minuten inkoken
  • serveer het warm, lauw of koud.. altijd lekker!

Tip: serveer de tutti frutti bij een bolletje vanille ijs, vanille pudding of bij een stoofpotje!

Vorig artikelPompoentaart met blauwe kaas | Lekker met een bockbier
Volgend artikelPumpkin Ale battle: Brewdog vs Anderson Valley
Yvonne
31 jaar, houdt van wild vergiste bieren, koken, festivals, reizen en schrijven. Is Doemens Diplom Biersommelier en heeft communicatie gestudeerd. Maakt bier en food content, geeft bieradvies en jureert bierwedstrijden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.