Over Bierliefde

Bierliefde.nl is dé site voor bierliefhebbers en foodies in Nederland en België. Je vindt hier inspiratie en tips voor festivals, hotspots en lekkere recepten. Daarnaast maak je via interviews en reportages kennis met ‘de bierwereld’ wereldwijd. Bierliefde is geschreven door Doemens Diplom Biersommelier Yvonne van Houtum.

Yvonne is 31 jaar, houdt van wild vergiste bieren, koken, festivals, reizen en schrijven. Is Doemens Diplom Biersommelier en heeft communicatie gestudeerd. Maakt bier en food content, geeft bieradvies en jureert *bierwedstrijden.

Freelance; BIER en FOOD content

Bierliefde helpt graag met het ontwikkelen van BIER en FOOD content. Blogs, recepten, reportages en interviews behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u terecht voor bier en foodpairing advies. Neem contact op via info@bierliefde.nl of vul het contactformulier in.

Samenwerken 

Adverteren, advertorials, social media campagnes en persreizen zijn mogelijkheden voor een samenwerking. Advertorials worden altijd op maat gemaakt zodat deze goed aansluiten bij de doelgroep van Bierliefde. Hetzelfde geldt voor campagnes op sociale media. Wilt u samenwerken, neem dan contact op via info@bierliefde.nl

*Bierwedstrijden