Over Bierliefde

Bierliefde.nl is dé site voor bierliefhebbers en foodies in Nederland en België. Je vindt hier inspiratie en tips voor festivals, hotspots en lekkere recepten. Daarnaast maak je via interviews en reportages kennis met ‘de bierwereld’ wereldwijd. Bierliefde is geschreven door Doemens Diplom Biersommelier Yvonne van Houtum.

Yvonne van Houtum
30 jaar, houdt van wilde bieren, koken (en eten), festivals, reizen en schrijven. Is Doemens Diplom Biersommelier en heeft communciatie gestudeerd (BC). Maakt biergerelateerde content en geeft bier- en communicatieadvies. Jureert regelmatig bierwedstrijden:

Freelance klussen
Bierliefde helpt graag met het ontwikkelen van bier (en spijs) content. Blogs, reportages en interviews behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u terecht voor bier- en communicatieadvies. Neem contact op via info@bierliefde.nl of vul het contactformulier in.

Samenwerken
Adverteren, advertorials, social media campagnes en persreizen zijn mogelijkheden voor een samenwerking. Advertorials worden altijd op maat gemaakt zodat deze goed aansluiten bij de doelgroep van Bierliefde. Hetzelfde geldt voor campagnes op sociale media. Wilt u samenwerken, neem dan contact op via info@bierliefde.nl