Over Bierliefde

Bierliefde.nl is dé site voor bierliefhebbers en foodies in Nederland en België. Je vindt hier inspiratie en tips voor recepten, festivals en hotspots. Daarnaast maak je via interviews en reportages kennis met de bierscene wereldwijd. Bierliefde is geschreven door Yvonne van Houtum.

Doemens Diplom Biersommelier

Yvonne is 31 jaar, houdt van wild vergiste bieren, koken, festivals, reizen en schrijven. Ze draagt met trots de titel Doemens Diplom Biersommelier en heeft communicatie gestudeerd. Als freelancer maakt ze bier en food content, geeft bieradvies en jureert bierwedstrijden.

Freelance BIER en FOOD 

Bierliefde helpt graag met het ontwikkelen van bier en food content: 

  • Zakelijk bloggen
  • Social media strategie
  • Tekstschrijven
  • Interviews en reportages 
  • Bier (en foodpairing) advies

Neem contact op via info@bierliefde.nl voor meer informatie. Voor mijn portfolio verwijs ik graag door naar mijn LinkedIn profiel. 

Samenwerken? 

Wilt u graag samenwerken met bierliefde.nl? Adverteren, advertorials, social media campagnes en persreizen zijn o.a. mogelijkheden voor een samenwerking. Advertorials worden altijd op maat gemaakt zodat deze goed aansluiten bij de doelgroep van Bierliefde. Hetzelfde geldt voor campagnes op sociale media. Neem contact op via info@bierliefde.nl voor meer informatie.