koffieTcacao magazine (met winactie)

15
2296
koffieTcacao magazine

Drink jij het liefst de hele dag thee, of ben je net als ik meer een koffieleut en daarnaast een behoorlijke chocoholic? Blader eens door koffieTcacao magazine; een kwartaalblad voor professionals en liefhebbers van koffie, thee en cacao.

Yvonne: “Lekker doorbladeren en lezen op de zondagochtend met een vers gezet bakkie erbij. Informatief en zen tegelijk. Ook leuk om koffieTcacao magazine cadeau te geven met een goede reep chocolade erbij en je favoriete koffie of thee.”

Magazine over koffie, thee en cacao

koffieTcacao verschijnt vier keer per jaar, is 100 pagina’s dik en staat vol met koffienieuws, theereizen en chocoladeavonturen. Je hoeft heus geen kenner te zijn, het magazine leest heerlijk weg en geeft je de nodige inspiratie.

De uitgebreide reportages met kleurrijk beeldmateriaal zorgen voor een fijne dosis informatie. Ze nemen je mee naar verre bestemmingen als Bali, Hawaï en Brazilië. Liever wat dichterbij? Check dan de citytrips met de beste koffie- en theezaakjes en chocospots.

Hoe kun je thuis de beste budgetvriendelijke filterkoffie zetten? En hoe maak je een lekkere cappuccino zonder espressomachine? Je leest het in het item #hoedan. Andere interessante onderwerpen zijn; KTC university, KTC uitgelicht, columns door experts, smaken verschillen en andere koek.

Prijs: 5,99
Uitgeverij: koffieTcacao b.v.
Website: koffietcaco.nl

Winactie koffieTcacao 29

Namens de redactie van koffieTcacao mag bierliefde 3x de wintereditie verloten. Wat je moet doen om kans te maken op dit interessante kwartaalblad?

Laat een reactie achter onder aan deze blogpost en vertel daarin wat je favoriete koffie, thee of chocolade is en waarom.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 19 januari. Alle winnaars ontvangen op zondag een bericht per e-mail.

Vorig artikel6 x spots in Amsterdam met lekkere alcoholvrije drankjes op de kaart
Volgend artikelIn gesprek met Wortgenoten | Nieuwe, Nederlandse bier podcast
31 jaar, houdt van wild vergiste bieren, koken, festivals, reizen en schrijven. Is Doemens Diplom Biersommelier en heeft communicatie gestudeerd. Maakt bier en food content, geeft bieradvies en jureert bierwedstrijden.

15 REACTIES

  1. Lekkere cappuccino van m’n nieuwe koffiemachine, met een extra shot espresso! En dan graag met zelfgemaakte brownies erbij 🙂

  2. Goeie kop koffie eventueel een cappuccino met melk chocolade en romige vulling of juist voorbij de koffie pure chocola met een spicy bite

  3. Mijn favoriete koffie is een simpele Koffie verkeerd. Ik houd eigenlijk helemaal niet van melk in mijn koffie, maar voor een koffie verkeerd maak ik graag een uitzondering. Het maakt de koffie gewoon lekker romig, voor mij een guilty pleasure 🙂

  4. ☕️☕️
    In de morgen graag bonenkoffie,
    In de namiddag een Nespresso,
    In de avond een naa koffie smakend ? biertje. Dat is dan een Yazz’ black oatmeal van brouwerij De feniks OF een Kasteel Barista Chocolate Quad, waar koffie ☕️ en chocolade ? samen komen in dit bier.
    Rond 23h drinken we dan een Valeriaan slaapwel Thee uit de AH.
    Thats all folks !

  5. Jaaa!! Als eerste op de dag koffie, driekwart volle half liter mok! (Daar zijn er vijf van, voor als er eentje breekt!!) Soms nog een tweede mok… En dan over naar thee: jasmijn, groene, gember, munt, special gunpowder, van de plantage in Maleisië, of met gember, kurkuma en cacao… Jaaa cacao!!! ? Brilliant Cocoa!! Volle melk in een steelpan, vijf gram roomboter erbij. Slanke eetlepel cacaopoeder oplossen in een beetje melk en rietsuiker. Dan al roerend de warme volle, volle melk erover…. En dan wachten en proberen om je tong niet te verbranden ? ooo, wat is dat lekker!! Helemaal met een beetje kardemompoeder, bruine rum en peper!!

  6. Wij zetten meestal een lekker potje ’s ochtends met de koffie van de week van de lokale koffie handelaar, dus het is iedere week even afwachtend wat voor koffie het is. Óf we nemen de Bellarom Merano cups, voor het gemak en wel een erg lekker bakje koffie!
    Beide horeca tijgers dus wordt er genoeg koffie genuttigd hier in huis 🙂 !

  7. Mijn dag begint echt goed met een caramel cappuccino die ikzelf maak met mijn fantastische melkschuimer. Tussendoor snaai ik het meest bittere stukje chocolade(80% cacao!). In de avond word ik zen met een potje ginger/lemon tea!

  8. Een spicy hot chocolate. Het gemoedelijke en zachte van een chocolademelk en het kruidige en verwarmende van de kruiden en peper. Heerlijk voor gure winter en herfstavonden

  9. Voor mij is mijn favoriete koffie(moment) de koffie die mijn lief ’s morgens zet met zijn originele moka espresso… met de koffie van bocca maakt hij een liefdevolle cappuccino voor me… dan kan de dag niet meee stuk 🙂

  10. Ik drink graag een sterke bak Grand Maestro Italiano, af en toe met een scheutje hazelnootsiroop en in de weekenden met opgeschuimde melk.
    Als ik dan in de ochtendzon aan de keukentafel zit waan ik me een klein beetje in Italië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.