Where to beer weekendtips | 29 t/m 31 maart

0
177
lance-anderson-245146-unsplash

Het is woensdag, de week is weer doormidden! Tijd om plannen te maken voor het weekend. Laat je wekelijks inspireren met een portie bierliefde where to beer weekendtips. Een lijstje met vijf tips voor de leukste bierfeestjes en andere smakelijke uitjes. #cheerstotheweekend

1. Biergarten & Barrels lentefestival

Vrijdag 29 en zaterdag 30 maart vier je de lente op het Biergarten & Barrels lentefestival bij Beers & Barrels in Breda. Maak een keuze uit de 38 tapkranen en geniet van je bier in een van de drie ruimtes: Lentetuin, Borrelfabriek of Brouwzaal – waar je een dansje kunt maken. Pssst de entree is gratis.

2. Opening brouwcafé Frontaal

Combineer deze zaterdag 30 maart een bezoek aan het Lentefestival in Breda met de opening van het brouwcafé van brouwerij Frontaal. Om 12.00 uur gaan de deuren open van het nieuwe brouwcafé, gevestigd in de oude snoepfabriek; de Faam. Verwacht een café in een industriële setting, een taplijst met 31 bieren, kaas- en worstplanken, en Brabantse gezelligheid.

3. Bierfestival Bitter

De Koepelhal aan de Spoorzone in Tilburg is het gehele weekend the place to beer. Met 40 brouwerijen die samen meer dan 300 verschillende bieren schenken. Met o.a. brouwerij Boon, brouwerij ’t Uiltje, Brehon Brewhouse, Kraftbier en Stadsbrouwerij 013. Op vrijdagmiddag 17.00 uur opent het festival. Elke dag zijn er andere tijdschema’s, dus bekijk de website voor meer informatie.

4. Pure Markt

De Pure Markt is een reizende zondagsmarkt op diverse locaties in Amsterdam. Elke laatste zondag van de maand ben je welkom in Park Frankendael. Deze zondag 31 maart is het de eerste Pure Markt van het seizoen. Met meer dan 90 ambachtelijke ondernemers op het gebied van eten en drinken. Haal wat lekkers, bestel een koud biertje en ga heerlijk picknicken.

5. PaasIJ Ronde

Ben jij in voor een kroegentocht? Kom dan op zondag 31 maart naar Den Bosch en loop mee met de paasIJ wandeling. “Voor alle blije IJen.” In elke zaak geniet je van een paasIJ en een paashap. Bandjes om deel te nemen aan deze ronde zijn verkrijgbaar aan de bar. PaasIJ Ronde: BUURT (12.30 uur), BAR35 (14.00 uur) en Banier (16.00 uur).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.