Bierliefde where to beer weekendtips 22 t/m 24 maart

0
232
Bierliefde.nl weekendtips | bierglazen

Het is woensdag, de week is weer doormidden! Tijd om plannen te maken voor het weekend. Laat je wekelijks inspireren met een portie bierliefde where to beer weekendtips. Een lijstje met vijf tips voor de leukste bierfeestjes en andere smakelijke uitjes. #cheerstotheweekend

1. De Duitse Bierdagen

Proef het gehele weekend verschillende Duitse bieren en bratwurst bij Bierproeflokaal In De Wildeman aan de Kolksteeg in Amsterdam. Op vrijdag en zaterdag is het vrij toegang. Op zondag is reserveren essentieel; van 11.00 – 15.00 uur kun je aanschuiven voor ‘bier und haxe’.

2. Amsterdam Wine Festival

Als liefhebber van bier is een uitstapje naar de wereld van wijn helemaal zo gek nog niet. Enorm interessant zelfs! De Westergasfabriek in Amsterdam is waar je moet wezen dit weekend. Tijdens deze editie staan wijnen centraal uit Zuid-Afrika, Argentinë en Nieuw-Zeeland.

3. Bier & Big end of winter festival

De weersvoorspelling voor aanstaande zaterdag 23 maart ziet er aantrekkelijk uit, dus proost op het einde van de winter in het altijd gezellige Eindhoven. Een stukje van de brouwerijen line-up: Stigbergets Bryggeri (SW), Amundsen Bryggeri (NO), Wild Beer Co. (UK), CoolHead (FI), Galway Bay (IR), Oersoep (NL), In De Nacht (NL)…

4. Barrel Aged Beer Festival

Op zondag 24 maart organiseert de Rotterdamse Stadsbrouwerij De Pelgrim het Barrel Aged Beer Festival. Op dit festival heb je de mogelijkheid om te proeven van ruim 50 verschillende op houten vaten gerijpte bieren van o.a. Brouwerij Kees, Jopen, Uiltje Brewing Company, Hilldevils en VandeStreek bier.

5. Wild Beer Rare Bottle Extravaganza

Heb je zin in een explosie aan smaak? Zondagmiddag 24 maart komt Wild Beer Co. (UK) naar Van Moll in Eindhoven, en ze nemen een aantal zeer zeldzame en moeilijk verkrijgbare flessen mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.