Bierliefde where to beer weekendtips 26 t/m 28 april

0
207
Bierliefde.nl weekendtips | bierglazen

Het is woensdag, de week is weer doormidden! Tijd om plannen te maken voor het weekend. Laat je wekelijks inspireren met een portie bierliefde where to beer weekendtips. Een lijstje met vijf tips voor de leukste bierfeestjes en andere smakelijke uitjes. #cheerstotheweekend

1. Lancering BrewDog OverWorks

Begin een dagje eerder met weekend vieren en bezoek de lancering van BrewDog Overworks op donderdag 25 april. Bij Bierproeflokaal In De Wildeman moet je wezen – de lancering start om 18.00 uur.

Hoofdbrouwer Richard Kilcullen gaat vertellen over de OverWorks bieren, met keuze uit vijf bieren van tap; brett IPA, Scottish sour ale met framboos, Scottish sour ale met kers, Scottish sour ale met rozen en rozenbottel en een Scottish sour ale met kruisbes en vlierbloesem. Op fles nemen ze nog eens vier sour ales mee.

2. Oersoep Beer Fresh Friday

Elke vrijdag organiseert brouwerij Oersoep ‘Beer Fresh Friday’ bij STOOM beer & food in Nijmegen. Deze vrijdagmiddag (17.00 uur) is het de release van twee spontaan vergiste ales met fruittoevoegingen. Beide bieren zijn spontaan vergist met hulp van het koelschip en hebben vervolgens twaalf maanden gerijpt in Franse eikenhouten vaten. ‘Diamonds and Pearls’ heeft vier maanden extra gerijpt op granaatappel en ‘Polka-Dot Tiger’ op abrikozen.

3. Taste like a King: Troubadour’s craftbeer feest

Vier koningsdag 2019 dit jaar in Tilburg op het Troubadour bierfestival. Proost met Brouwerij de Molen, Kaapse Brouwers, VandeStreek-bier, Brouwerij Frontaal, De Dochter van de Korenaar en Brouwerij Kees. De opbrengst (winst) van dit festival gaat naar ALS Nederland.

4. Bierfestival Koningsdag | Gulpen

Proost op de koning tijdens het bierfestival bij het Gulpener BrouwLokaal. Met uiteraard de bieren van Gulpener, maar ook met bieren van vier lokale brouwerijen uit de regio. Ambrass, Brouwschuur Weert, Brasserie C en Maastrichter Malteser komen allemaal deze zaterdag naar de Gulpener hoptuin.

5. Zythos Bier Festival

Kies uit meer dan 500 Belgische bieren tijden het Zythos bierfestival (zaterdag en zondag) in de Brabanthal in Leuven. Noem een Belgische brouwerij en je vindt ‘m op dit bierfestival. Wil je er een weekendje weg van maken? “Tadaa”; 7 x tips voor een bierig weekend Leuven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.