Where to beer weekendtips | 12 t/m 14 april

0
109
Photo by Giovanna Gomes on Unsplash

Het is woensdag, de week is weer doormidden! Tijd om plannen te maken voor het weekend. Laat je wekelijks inspireren met een portie bierliefde where to beer weekendtips. Een lijstje met vijf tips voor de leukste bierfeestjes en andere smakelijke uitjes. #cheerstotheweekend

1. Utrecht’s Finest 

Het gehele weekend is het wederom een bierfeest in de Utrechtse binnenstad. Op het plein Janskerkhof presenteren 20 brouwerijen uit de provincie Utrecht hun bieren. Neem je dansschoenen mee want er is live muziek: diverse rock ‘n’ roll bands en DJ’s.

2. Lentebierfestival Den Haag 

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april is de Grote Markt in Den Haag ‘the place to beer’. Vertegenwoordigers van twaalf Nederlandse brouwerijen staan deze twee dagen achter de taps. Troost, Frontaal, DAVO en Oedipus zijn enkele brouwerijen van de line-up.

3. No worries BBQ festival

Heb jij je eerste barbecue-feestje van 2019 al weer gevierd? Dan is het BBQ festival op zondag 14 april bij de Van Nelle Fabriek in Rotterdam zeker wat voor jou. Doe mee aan diverse workshops en masterclasses, proef verschillende bites uit het nieuwe boek van BBQ-held Jord Althuizen of neem een kijkje in de ‘smokey’s cinema’. Allemaal onder het genot van een goed glas bier.

4. Bronckhorster Barrel Aged proeverij

Misschien ga jij zondag 14 april wel voor het eerst naar het Gelderse Rha. Bronckhorster Brewing Company organiseert deze middag een barrel aged proeverij. Je proeft vijf bieren van voorgaande series en geniet van een ‘sneak preview’ van de nieuwste serie (14); Angus Tripel, gerijpt op Woodford Reserve vaten.

5. Proast by Van Moll & The Roast Club

Maak die knoop van je broek maar vast los en schuif op zondagavond 14 april aan bij het proast diner bij The Roast Club in Eindhoven. Wat kun je verwachten? Twee amuses, vier gangen en zeven bijpassende speciaalbieren gepresenteerd door Van Moll.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.